Kerékpárkölcsönzés Sóstón – Elektromos rollereket is bérelhetnek a Tourinformnál

Kerékpárokat és elektromos rollereket is lehet kölcsönözni a megújult Tourinform irodában Sóstón. A turisták néhány órára, de akár egész napra is igénybe vehetik az eszközöket az állatpark előtti irodában. Az új szolgáltatások közé tartoznak még a Nordic walking túrabotok és a horgászfelszerelések biztosítása is. 

Biztonsági felszereléssel és lakattal együtt tudnak biciklit bérelni a Sóstóra érkező vendégek a megújult a Tourinform irodában. Eddig a víztoronyban működött az iroda, az országos hálózat megújulásának részeként egységes, modern arculatot kapott a nyíregyházi egység is. Új helyszínt is választottak, a Nyíregyházi Állatpark előtt, egy teljesen új épületben várják a turistákat, illetve bárkit, aki a város és a látnivalók iránt érdeklődik. A modern Tourinform iroda számos új szolgáltatással is bővült, többek között túrakerékpárokat vásároltak, illetve biciklis útvonalakat is kialakítottak az eszközbeszerzés mellé, amelyhez szervezett szakvezetés is társul.

A férjemmel és a gyerekekkel jöttünk Vácról ide, Nyíregyházára. Megnézzük az állatkertet és mivel ilyen gyönyörű környéken van, ezért gondoltunk arra, hogy akkor kerékpárral is körbejárnánk. Megkérdeztük, hogy lehet-e kerékpárt bérelni, illetve tudnak-e térképet adni, hogy merre induljunk el, mert nem ismerjük ezt a környéket. Nagyon pozitív a tapasztalat, mert gondoltak a gyerekekre is, bukósisak is van és nekik is van kerékpár, ami ritka. Általában felnőtteknek találunk kerékpárt, de gyerekeknek nem nagyon” – mesélte Illés Karcag Szilvia, aki családjával szombaton látogatott el Nyíregyházára.

A bicikliken túl elektromos rollereket, Nordic walking túrabotokat és horgászfelszereléseket is vásárolt a sóstói iroda, ami mindennap délelőtt 10 órától este 6 óráig fogadja az érdeklődőket.