Kelet-Magyarországi Esküvői Kiállítás a Sóstói Múzeumfaluban

Március 25-én, szombaton, délelőtt 9 órától délután 18 óráig várnak minden kedves házasság előtt álló párt és családtagjaikat egy nagyszabású esküvői kiállításra.

A rendezvény során lehetőségük van esküvői szolgáltatókkal beszélni, egyeztetni, árajánlatot kérni, lefoglalni őket, megszervezni a lakodalmat akár egyetlen nap alatt a cukrásztól, a dekoroson át a ceremóniamesterig különböző szegmensek bevonásával. Számos szakember, mint például fodrász és sminkes munkája a helyszínen „kipróbálható”.

Érdemes korán érkezni, hiszen már 10 órakor ajándék szelfibox-automata használatot nyerhetnek meg azok, akik a „Szerelmesek fájánál” készítenek magukról fotót, feltöltik azt Facebookra, és megjelölik a Kelet-Magyarországi Esküvői Kiállítást.

A nyereményeső azonban nem ér véget, hiszen a jelenlévő szolgáltatók értékes ajándékokat ajánlanak fel a Jegyespárok vetélkedőjére azoknak a fiataloknak, akik vállalják a szórakoztató színpadi próbatételeket! Küldjék el pár soros bemutatkozójukat a successhillkft@gmail.com e-mail címre.

11.30-kor egy nagyon hasznos előadásra hívják a jegyeseket, akiket anyakönyvvezető tájékoztat a hivatalos házasságkötésről. Az előadást követően lehetősége van az érdeklődőknek feltenni kérdéseiket az anyakönyvvezetőnek.

12 órakor fehér galambokat röptetnek fel, amelyek különleges pillanatokat nyújtanak.

S hogy milyen a trend menyasszonyi ruhák terén, arról 12.30-tól a Tünde Esküvői Ruhaszalon látványos divatbemutatója alatt tájékozódhatnak az arák.

13.30-tól a Le Boros Fröccsbár bormustrája és ajánlatai segítenek az esküvői borválasztásban. A pincészet egész nap finomabbnál finomabb borokat kóstoltat a kiállítás alatt a standjuknál.

14.00 órától a DV Stúdió mutatkozik be a színpadon, mint fotós-videós csapat.

14.30-kor a Nyírség Utazási Iroda kalauzolásában ismerhetjük meg a nászutak profi szervezőjét.

15.00 órakor a hazai piacon újdonsült eszköz, a Step Dance táncpárbaj-gép nyerteseit sorsoljuk ki szintén a Kelet-Magyarországi Esküvői Kiállításra becsekkolt és fotót feltöltött párok között.

15.30-kor az 5Dudás Borászat áll a színpadra: magukkal hozzák kiváló vörösboraikat, illetve rendezvényhelyszínüket is bemutatják.

16.00 órától újabb eséllyel pályázhatnak értékes ajándékokra a jegyesek, a Jegyespárok Vetélkedője II. alkalmával.

16.30-tól szín- és stílustanácsadó tippjei segítenek a megfelelő ruhatípus és smink színeinek kiválasztásában, amelyek nemcsak az esküvő napján fognak kincset érni.

17.45-től pedig a Lobbanáspont Egyesület tűzzsonglőr show-jával ér véget a rendezvény.

A nap során lovashintóval körbejárhatják a Múzeumfalut. Kóstolhatnak remek fogásokat az ételes standoknál, kiváló süteményeket és macaronokat, kipróbálhatják a pózolást a szelfiautomatánál. Vigyenek haza emléket, élményeket, új ismereteket és leszervezett esküvőt!

Várnak minden érdeklődőt: azokat akik már kijelölték a nagy napjuk dátumát, és azokat is, akik még csak a lánykérés előtt állnak!

További információ és a Szolgáltatók bemutatkozása a Kelet-Magyarországi Esküvői Kiállítás Facebook eseménye alatt!

 

Forrás: Sóstói Múzeumfalu