Kedves Naplóm és kedves Szpari-szurkolók!

Nem szaporítom a szót. 32 meccs és ezt oda-vissza végigkiabálni minden héten; megtettük, megtettétek. Harminckét héten át a fél ország megtanulta Nyíregyháza nevét, mert kettő kivételével (tudjuk, kikről van szó) mindenütt kivívtuk a szimpátiájukat, szeretetüket. Nem egy vidéki kis településen, mikor megérkeztünk és beleüvöltöttünk az éterbe, azt hitték, hogy lőgyakorlatot tartanak a közeli lőtéren a tartalékos tüzérek. Utaztunk kb. 5000 kilométert oda-vissza. Hoztuk, amit megígértünk: átgázoltunk az NB III-on. Ha sikerül az átigazolás, akkor ígérem, ez vár az NB II-es ellenfeleinkre is. De, hogy innen nem visznek el egy pontot sem, ezt garantálom mindenkinek.
Tehát megtettük, amit a haza megkívánt. 74 gólt lőttünk, 17-szer nem kaptunk gólt. 27 meccset behúztunk. Pedig sokszor csak éppen hogy kivolt a csapat létszámban.
Tehát még egyszer köszönöm mindenkinek! Jó nyaralást kívánok a szerkesztőség valamennyi munkatársának, s nektek, kedves szurkolók, s utána feltöltődve, kipihenve újra szóljon a hatlövetű: Nyíregyháza szívünk városa... Hajrá Szpari, hajrá Nyíregyháza!

Szabó Lajos
t. szurkoló

(Fotó: archív)