Katus Attila alaposan megmozgatta a nyíregyháziakat

Alaposan megmozgatta a nyíregyháziakat Katus Attila. A fitnesz edző 10. alkalommal látogatott a megyeszékhelyre, és a Mozdulj Nyíregyháza keretében tartott ingyenes edzést a városlakóknak. 

Katus Attila tartott ingyenes órát a Continental Arénában a Fitt-kedd keretében. Megtelt a sportcsarnok küzdőtere, a fitness edző pedig immár 10. alkalommal mozgatta meg a városlakókat a Mozdulj Nyíregyháza keretében. 

- Ez egy nagyon jó kezdeményezés, és az ország egyre több városában kezdték el másolni a Mozdulj Nyíregyházát. Szívem szerint minden nagyobb településen tartanék hasonlót, mert példaértékű az, amit Nyíregyházán 10 év alatt ezzel a programmal elértek – mondta Katus Attila edző.  

Katus Attila a sport mellett életmódtanácsokat is adott. November 19-én Béres Alexandra tart ingyenes edzést a Fittszülinapon. Ekkor lesz ugyanis 10 éves a Mozdulj Nyíregyháza. 

- A program egyik legfontosabb része, hogy közösen lehet sportolni, élményeket átélni. Szeretnénk méltó módon megünnepelni a Mozdulj Nyíregyháza 10. születésnapját, ezért egy közös vasárnap délelőttre invitáljuk a város lakóit – mondta Hornyák Enikő sportreferens. 

November 19-én számos más program is várja az érdeklődőket, így egészségügyi szűrés is lesz. A Mozdulj Nyíregyháza keretében minden nap ingyenesen sportolhatnak a város lakói. 

- Virágkorát éli Magyarországon a szabadidősport, sok ilyen jellegű rendezvény van, és Nyíregyházán is nagy hangsúlyt kapnak az ilyen események. Fontos, hogy minél többet mozogjunk, azt mindenki eldönti saját maga, melyik sport áll hozzá a legközelebb – mondta Ágoston Ildikó önkormányzati képviselő. 

A város kiemelten támogatja a szabadidős rendezvényeket, így a Mozdulj Nyíregyháza mellett népszerű többek között a Bringaváros, a Bringapiknik, és a Fitt Majális is. 

Kapcsolódó galéria

Mozdulj Nyíregyháza! - Katus Attila tizedik alkalommal tartott edzést városunkban