Kassai vendég vitte el az egymilliót!

Már megkezdődött az őszi szezon az élményfürdőben. Nyíregyháza egyik legvonzóbb látványossága azonban néhány héttel ezelőtt még dugig volt. A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. ugyanakkor azt mondja, felemás évet zártak. Összesen 243 ezren váltottak az idei szezonban jegyet a fürdőkbe, ami elmarad a 2015-östől. A fürdő értékesítési vezetője azonban hozzáfűzte, szerencsére nem a fürdők népszerűsége csappant meg, csupán a szeszélyes időjárás számlájára írják a kevesebb vendégszámot. A fürdők számos izgalmas programmal, akciókkal csalogatták Sóstóra a látogatókat. Az idei szezonban a jegyet váltók még egymillió forinttal is gazdagodhattak. A nyereményjátékra több mint 10 ezren regisztráltak, közülük húzták ki a szerencsés nyertest.

 

Bartos úr örülhetett

 

Egy kassai informatikus vitte el az egymilliót. A pénzt jelképesen sajtótájékoztató keretei között adták át a szerencsés nyertesnek, akinek ugyanakkor ma délelőtt ténylegesen is a számlájára utalták a summát. Bartos úr és felesége évente több alkalommal is eljönnek Nyíregyházára, mert nagyon kedvelik a fürdőket. 

További képekért kattintson a fotóra!

– Szeretem ezt a termálfürdőt, mert sok itt a fürdési lehetőség, sok a medence, jóformán nem is tudjuk kihasználni az összeset, annyi a lehetőség, úgyhogy mindenhol csak egy percre megállunk, aztán megyünk a kedvenc hatszögletű medencénkbe, mert az a legjobb hőmérsékletű és amiatt járunk ide gyakran – nevetett Miroslav Bartos.

 

A legtöbb külföldi Szlovákiából jött

 

Az élményfürdő és a Parkfürdő látogatói 40 százalékban külföldről érkeznek. A legtöbben Szlovákiából, de idén az intenzív reklámkampány hatására egyre többen jöttek Romániából is. A fürdők vezetése azt mondja, a reklámok, a nyereményjátékok felhívják a figyelmet a nyíregyházi fürdőkre. 

– Igyekszünk nagyon színesen kommunikálni, most talán kicsit egyszerűnek tűnhet az, hogy most egymillió forinttal kommunikálunk, de azért ez egy elég komoly összeg ahhoz, hogy megfelelő hívószó legyen a vendégek részére, és ahogy elmondtam, nagyon sokszor csörgött már a telefon augusztusban, hogy él-e még az akció, meddig van nyitva a strand, meddig tudunk még jönni. Tehát odafigyeltek az emberek erre az egészre – tette hozzá Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője.

Az élményfürdőben az is kiderült, hogy már a hideg évszakra készülnek. Október 3-án elkezdik az 50-es medence lefedését. Az úszómedencét így két hétig nem tudják majd használni a látogatók, legközelebb október 17-én lehet majd birtokba venni.

Z. Pintye Zsolt

(Fotó: Szarka Lajos)