Karriernap és állásbörze a Nyíregyházi Egyetemen, május 14-én

Karriernap és állásbörze a Nyíregyházi Egyetemen, május 14-én
Az esemény belépődíj nélkül látogatható.

A Nyíregyházi Egyetem a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályával együttműködve május 14-én (kedden) 10:00 és 15.00 óra között rendezi meg 14. Karriernapját és állásbörzéjét az intézmény „A" épületében. Az esemény belépődíj nélkül látogatható.

A több mint húsz hazai kiállító, több tucat állásajánlattal, tanácsadással, tájékoztatóval várja a vendégeket. Próbainterjúkon és karrier-tanácsadáson is részt vehetnek a vendégek, a színpadon szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, cégbemutatókkal kívánnak a szervezők segíteni, tanácsot adni az álláskereső fiataloknak és a munka világába visszatérni vágyó idősebbeknek is – tájékoztatott Halkóné dr. Rudolf Éva, a Nyíregyházi Egyetem Igazgatási és Humánpolitikai Központjának központvezetője.

Az esemény kísérőprogramjai: (Bessenyei Aula, nagyszínpad) 10:00 Megnyitó, köszöntő beszédek. 10:30 Turisztikai fejlesztések Nyíregyházán címmel szakmai kerekasztalbeszélgetésre kerül sor. 11:30 Előadások és szakmai bemutatók, tanácsadások, tematikus előadások és játékok, nyereményekkel a rendezvény színpadján.

Folyamatos programok a Bessenyei Aulában: próbainterjúk, karrier-tanácsadás; nemzetközi ösztöndíjak, Erasmus+ és Campus Mundi ösztöndíjak; duális képzési sarok (tájékoztatók, beszélgetések); katonai bemutatók, toborzás; idegennyelvi tesztek kitöltése, nyelvtanulási tréning; LEGO bemutató, játékok, nyeremények; Önéletrajz-írási tanácsadás, játékok; jogi tanácsadás (munkajogi tájékoztatás); mentálhigiénés tanácsok; karrierépítési tanácsadás. Játékos tesztek és értékes nyeremények.