Karmapirin, pálinka után

A Karmapirin zenekar az elmúlt években több mint 100 koncertet adott Magyarországon és határon túli fesztiválokon. A formáció ráadásul azon kevés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei könnyűzenei produkció egyike, melynek az elmúlt néhány évben sikerült kilépnie az országos zenei piacra. A hétvégén pedig, Nyíregyházán láthatja és hallhatja őket a közönség, élükön a frontemberrel, Szakos Andreával, aki a Megasztár 6. szériájában Radics Gigivel párbajozott a győzelemért, végül pedig előkelő második helyezést ért el. A zenekart kérdeztük helyi kötődésükről.

„Lokálpatrióták vagyunk”

Szeretjük Nyíregyházát! Éppúgy a belvárost, mint a csodálatos Sóstógyógyfürdőt! A Karmapirin mindig ismert volt lokálpatriotizmusáról, büszkék vagyunk arra, hogy nyíregyházi zenekar vagyunk. Szeretjük a klubokat, ahol a hideg időszakban koncertezni szoktunk, de kedveljük a nyári fesztiválokat is! Korábban koncerteztünk már a VIDOR Fesztiválon, a Helló Nyíregyháza rendezvényén, a Sóstó Serfeszten, vagy a Szelektív Szombat eseményén is, most pedig nagyon várjuk a hétvégi Disznótoros Fesztivált. Vidéki emberek lévén, már gyerekkorunkban megtapasztalhattuk, hogy milyen egy igazi falusi disznótor! Ilyenkor összegyűlik a család apraja-nagyja, igazi családi-társasági esemény!

„Álmunk az Aréna”

2017-ben jelent meg a zenekar Cirkusz című nagylemeze.

Ennek anyagát és néhány régebbi, kedvelt dalunkat is elvisszük a fesztiválra. Szinte az összes neves klubban és koncerthelyszínen megfordultunk már az országban, de nagyon régi vágyunk, hogy egyszer az Arénában is koncertezhessünk! Reméljük, hogy hamarosan ez is összejön!

Bruszel Dóra