Kanadai játékost igazolt a Fatum Nyíregyháza

Újabb játékossal állapodott meg a Fatum Nyíregyháza vezetése, így Natasha Calkins is a csapatot erősíti a következő szezonban. A 186 cm magas kanadai feladó átló az amerikai egyetemi bajnokságot követően évek óta Európában légióskodik, legutóbb a lengyel ligában szereplő Grupa Azoty Akademia Tarnów együttesét erősítette, és végeztek a csapattal a kupában az 5. helyen. Az előző évben Törökországban játszott, de a finn, az osztrák és a svéd bajnokságban is kipróbálta magát. Ausztriában a Tirol színeiben ő lett a bajnokság legponterősebb játékosa. 

- Nagyon örülök, hogy a Fatum Nyíregyháza játékosa lehetek a következő idényben. Úgy érzem, hogy komoly célokért küzdhetünk majd a szezonban, van potenciál az együttesben. A bajnokság egyik élcsapata szeretnénk lenni, és kiharcolni a nemzetközi kupában való indulási jogot. Izgatottan várom már, hogy elkezdjük a közös munkát a társakkal és a stábbal – mondta Natasha Calkins.

A 27 éves feladó átló mellett két válogatott röplabdást igazolt nyáron a klub Kump Alíz és Pintér Andrea személyében, szerződtette a lengyel feladó Paulina Zaborowskát, a szerb ütő Marija Skoricot, marad a szintén válogatott Tóth Fruzsina és Lászlop Alexandra, a tavalyi csapatból Asly Antivero, és Szabó Lili, a saját nevelésű röplabdások közül pedig Földi Boglárka, Rufin-Martinez Lilián, Farkas Gréta és Tolnai Janka.