Jubiláltak a nyugdíjasok

A Megyei Nyugdíjas Szövetség képviseletében Román Demeterné elnök asszony mondott kedves, dicsérő szavakat, és oklevelet nyújtott át a klubvezetőnek.

A nyugdíjas klub 2000. március 16-án alakult. A kezdetektől céljuk a magány feloldása, és hogy mosolyt csaljanak a tagok arcára. Az eltelt hosszú évek alatt a klub működéséről elmondható, hogy élményekben gazdag programokról gondoskodott. Részt vettek jubileumi ünnepségeken, fesztiválokon, szavalóversenyeken, Ki-Mit-Tud vetélkedőkön, ahol elismeréseket, helyezéseket értek el. Bekapcsolódtak a városunk társadalmi, kulturális életébe is. Vidám kirándulásokon vettek részt, és a klubéletet is igyekeznek tartalmassá tenni.

Az ünnepségen fellépett a nyugdíjas klub Vidám nagyik énekkara, a Sóstóhegyi öregfiúk kórusa Makó Pál vezetésével és a Vadrózsa tánccsoport. Verset mondott Szabó Miklós, Orosz Sándorné, Oláh Jánosné és Simon Józsefné. Saját versével köszöntötte a 15 éves klubot Kulcsár Ferencné is, majd Szabó Sándor nótaénekes, a klub tagja is fellépett.

A műsort vacsora követte. Ágoston Ildikó képviselő átadta Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának ajándékát, egy hatalmas tortát, amit mindenki megkóstolt. Ezután táncos mulatság kezdődött.