Jövő héten indul a Zoo-Suli, a Nyíregyházi Állatpark nyári tábora – Hasznos tudnivalók!
Fotók: Facebook / Nyíregyházi Állatpark

Június 17-én veszi kezdetét a Zoo-Suli idei első nyári turnusa, a Nyíregyházi Állatpark pedig megosztott néhány hasznos információt a start előtt.

Diákjaink szakképzett pedagógusok és főiskolai hallgatók vezetésével ismerhetik meg testközelből az élővilágot. Bepillantást engedünk a kulisszák mögé, s a 5 nap alatt a szervezett programok keretében megismerkednek Földünk állatvilágával. 

– írják.

2019-es turnusok a következők:

  • Június 17-21.
  • Június 24-28. (betelt) 
  • Július 1-5.
  • Július 8-12.

Hasznos tábori információk a szülőknek:

Javasolt ruházat: Zárt váltócipő kötelező! 

Mi legyen a hátizsákban: Tisztasági csomag, műanyag pohár,szúnyogriasztó, naptej, műanyag pohár vagy kulacs--ha mód van rá kisebb táska a kulacsnak, hiszen azt vinnénk magunkkal a foglalkozásra.  Szénsav,mentes ásványvíz a bázis helyeken folyamatosan a gyermekek rendelkezésére áll. Egy kis papíron a hozzátartozó elérhetősége, telefonszám.

Mennyi pénz legyen a gyermeknél? Véleményünk szerint egy fagyira való bőven elég, a szülőkre bízzuk a döntést mennyi költőpénzt adnak, de felelősséget nem tudunk vállalni.

Étkezés: Naponta 3x (kérjük a  tábor előtt legalább 1 héttel jelezzék ha gyermekük liszt vagy tej érzékeny). A tábor díja magában foglalja az étkezést. Helyszín: Bambusz étterem.

További információkért kattintson!

 

Forrás: Nyíregyházi Állatpark