Jótékonysági bál és díjkiosztó gála a Flexi-Team Aerobik Klubban

 

Mosolygó arcokkal és fantasztikus akrobatikus elemekkel indult a Felxi-Team Aerobik Klub idei jótékonysági bálja és díjkiosztó gálája. A gyerekek boldogan mutatták be produkciójukat a szülőknek és a résztvevőknek. Az egyesület 15 éve jött létre, de akkor még csak mozogni vágyó és szerető gyerekek csoportja volt. 6 évvel ezelőtt a vezetőség úgy döntött a tehetséges kicsik láttán, hogy érdemes lenne versenyeken indulniuk a sportolóknak, így 10 versenyzővel elindultak a Magyar Kupán.

Fotó: Facebook / Felxi-Team Aerobik Klub

Ez a létszám ez idő alatt felfejlődött 79 főre. E mögött kemény munka áll. Jelenleg 150 gyereknek tartanak edzéseket, közöttük vannak kezdők, haladók és már nemzetközi versenyeken indulók is. A 2017-es év eseményekben gazdag volt a klub számára.

Kitartó gyerekek, odaadó szülők és edzők

Annyi mindent csináltunk a tavalyi évben. Magyar Kupa versenyen minden egységünk bejutott a döntőbe. Azokra is büszke vagyok, akik nemzetközi versenyre is eljutottak. Ez nem csak az ő odaadásuk, hanem a szülői háttér is nagyon fontos volt. Mi edzők is nagyon sokat teszünk, hogy ez az egyesület minél jobban el legyen fogadva ma Magyarországon és nemzetközi szinten is.

– mondta el Magyar D Judit a Flexi-Team Aerobik Egyesület elnöke.

A Flexi-Team Aerobik Egyesület legsikeresebb versenyzője Magyar D. Vanda volt 2017-ben, aki még csak 11 éves. 8 éve aerobikozik és nemzetközi versenyeken is kimagasló eredményeket ért el mind csapatban, mind egyénileg. Vandának heti öt edzése van, amit nagyon élvez.

Fotó: Facebook / Felxi-Team Aerobik Klub

Elmondta, el sem tudná képzelni az életét az aerobik nélkül, az edéseket egyáltalán nem teherként fogja fel és a tanulással is jól össze tudja egyeztetni.

Az edzések jó feszültséglevezetők

Én azért szeretem, mert itt nagyon jó a társaság és nagyon befogadó mindenki. Azért is jó, mert ha a tanulás miatt feszült vagy, akkor itt le tudod vezetni a feszültségedet és nyugodtan kezdheted újra a tanulást.

– tette hozzá Magyar D. Vanda, az egyesület legsikeresebb versenyzője.

Fotó: Facebook / Felxi-Team Aerobik Klub

Az egyesület minden érdeklődő, mozogni szerető gyereket vár csoportjaiba, egészen óvodás kortól.

 

Kanócz Rita