Jótékony hercegnők Nyíregyházán

Népszerű dallamok csendültek fel a Princess együttes vasárnap esti telt házas jótékonysági koncertjén a Váci Mihály Kulturális Központban. A valóban hercegnői megjelenésű hölgyekből álló hegedűtrió titka, szépségük és tehetségük mellett, hogy teljesen egyedi crossover muzsikát játszanak, amely ötvözi a klasszikus és a modern zenét. A hölgyek rendszeresen támogatnak nemes ügyeket, örömmel jöttek Nyíregyházára is. Korábban részt vettek egy, a mellrák ellen folytatott kampányban is, de szívesen állnak minden olyan ügy mellé, amelynek fókuszában a gyermekek vannak – mondta Pados Krisztina, az együttes tagja.

További képekért kattintson a fotóra!

A Princess együttes koncertje egyike annak a jótékony rendezvénysorozatnak, amelyet a Nyíregyházi Rotary Club szervezett, és amelynek célja egy speciális játszótér megépítése, amely integrálja a fogyatékkal élő és egészséges gyermekeket, egyben segíti az empátia kialakítását. Az országosan is egyedülálló játszótér megépítését még 2015-ben határozta el a Nyíregyházi Rotary Club. A mostani zenei esemény bevételével, úgy tűnik, hamarosan elkezdődhet a játszótér megépítése – emelte ki Pták István, a Nyíregyházi Rotary Club elnöke.

A játszóteret Nyíregyháza központjában, a Szabadság téren, a Váci Mihály Kulturális Központ melletti területen alakítják majd ki, a tervek szerint pedig nyárra már birtokba is vehetik a családok.

Piszár Tünde

(Fotó: Szarka Lajos)