Jó formában a női röplabdások

Továbbra is sűrű a menetrend a női röplabdásoknál, így sokáig nem örülhetnek a Fatum Nyíregyháza játékosai sem annak, hogy Újpesten győztek, és ismét léptek előre egy helyet a tabellán. Február 4-én már a listavezető Vasas vendégei lesznek a mieink, ami azért is lesz pikáns, mert a statisztikák szerint a jelenleg két legjobb formában lévő együttes találkozik. Ezt a Magyar Kupa első mérkőzése is igazolta, amikor nagy csatát vívott a két gárda Nyíregyházán. 

- Működött amit elterveztünk az UTE ellen, és látszik a fejlődés a csapaton. Sok negatív hatás ért minket az ünnepek után a nem várt sérülés, illetve betegség miatt, de ennek volt egy pozitív hozadéka is. Mindenki tudta, hogy kevesen vagyunk, ezért maximumot kell nyújtania, és ez összekovácsolta a gárdát. A héten érkezett két új játékos, így viszont újra megfelelő edzésmunkát végezhetünk, posztonként két bevethető röplabdásunk van, így biztos vagyok abban, hogy még tovább tudunk fejlődni, és ha szükség van rá, meccs közben tudunk váltani – mondta Tomás Varga vezetőedző.

Ami a statisztikát illeti, a legutóbbi öt meccsén a megnyerhető 15 szettből 13-at nyert meg a Nyíregyháza, ami szintén azt mutatja, jó irányba indult el a csapat.