Játékokkal segítenének a röplabdások és a kosarasok - várják az adományokat

 Az Élsport Kft-hez tartozó két csapatra is komoly mérkőzések várnak a következő napokban. A Fatum Nyíregyháza a Kaposvár ellen játszik kupameccset, majd bajnokit Békéscsabán, és CEV Kupa találkozót Franciaországban. Mindezt kevesebb mint egy hét alatt.

- Nagyon készülünk, és személy szerint várom a mérkőzéseket. Főleg a franciák elleni találkozót, mert egy top együttes lesz az ellenfél. Nagyon jó a hangulat a csapatnál, ez látszott a svájciak elleni találkozón is, segítjük egymást, és szeretnénk újból meglepetést okozni - mondta Varga Elizabet a Fatum Nyíregyháza játékosa. 

December 16-án a tervek szerint dupla meccs lesz a Continental Arénában. A röplabdások Magyar Kupa mérkőzése előtt a Nyíregyháza Blue Sharks lép pályára bajnokin. A kosarasokra négy fontos meccs vár Karácsony előtt.

Nyilván szeretnénk mind a négy találkozót megnyerni, de nem lesz könnyű. A Veszprémmel például idegenben játszunk, ők nem csak hazai pályán, idegenben is nagyon eredményesek. De úgy érzem összeálltunk, a MAFC ellen bár kikaptuk, a játék sokat javult, így optimista vagyok - mondta Bus Iván a Nyíregyháza Blue Sharks játékosa. 

Az Élsport Kft. szeretne segíteni is, ezért a december 12-i és 16-i mérkőzések kapcsán várja a szurkolóktól azokat a játékokat, melyek még használhatók. Ezt a Mentor Alapítvány segítségével rászoruló gyerekeknek juttatják el. Az adományokat a Continental Aréna portáján is le lehet adni december 18-ig.

Dankó László