Izgalmas sztorik, korántsem mindennapi esetek – Irány a rendőrség új Facebook-oldala!

A rendőrség új Facebook-oldalán első kézből értesülhetsz izgalmas vagy szórakoztató sztorikról, korántsem mindennapi esetekről.

A közösségi média nem új terep számukra, sokan ismerik és követik a rendőrség Twitter- és Instagram-oldalait. A Facebookon eddig is találkozhattunk már a megyei rendőr-főkapitányságok bűn- és baleset-megelőzési csatornáival vagy a Budapesti Rendőr-főkapitányság információs portáljával.

Most, 2020. június 22-én pedig elindították a Magyar Rendőrség hivatalos Facebook-oldalát is, ahol korántsem hivataloskodva fogalmaznak majd.

„Inkább sztorizunk, elmesélünk olyan történeteket, amikkel csak nálunk találkozhattok. Rendőrnek lenni ugyanis különleges: a szolgálat közben sok tanulságos vagy szórakoztató, olykor egyedülálló esetet kezelünk, elsősorban ezeket a munkaélményeket szeretnénk veletek megosztani. Persze, a könnyed posztok mellett a rendkívüli eseményekről is beszámolunk majd, minden olyasmiről, ami sokunkat érint. Ezekről első kézből értesülhettek, és mi is várjuk a közvetlen visszajelzéseket, a bejegyzésekhez érkező hozzászólásaitokat.”

– fogalmaz a police.hu.

Arra azonban felhívják a figyelmet, hogy folyamatban lévő rendőrségi ügyekről ne itt kérjenek információt.

Segélykérést se ezen az oldalon tegyetek, hanem hívjátok minél hamarabb a 112-t! Azért kérjük ezt, mert egy ilyen híváson akár életek is múlhatnak, ezért a bejelentéseket szakképzett operátoroknak kell fogadniuk és kezelniük.Látogassátok, kövessétek az új Facebook-oldalunkat! @PoliceHungaryOfficial 

– írják.

 

Forrás: police.hu