Itt dől el, ki lesz a bajnok - Szeptemberben a megyében zárul a salakmotoros sorozat

Szeptember 11-én eldől, ki nyeri a 2021-es Magyar-Szlovén-Szlovák Egyéni Salakmotoros Bajnokságot!  Idén a három ország szövetségei összefogtak egy közösen megrendezendő nemzetközi egyéni bajnokság lebonyolítása érdekében. Mindhárom résztvevő nemzet 5-5 vaspapucsost indít, az indulók létszámát pedig mindig az aktuális rendező ország egészít ki 16 fősre. A sorozat záró versenyének a Nagyhalász Speedway Ring ad otthont, azaz itt dől el a végső sorrend. 

- Erős mezőny várható, a szlovénoknál több jó motoros is van akik már bizonyítottak, de remélem a magyarok felveszik velük a versenyt, Kovács Roland és Magosi Norbert is harcban lehet az első helyért. A Nagyhalász Speedway Ring csapatához sikerült visszaigazolni Fazekas Dennist, aki két éve a MACEC Kupán fantasztikusan ment. Ismeri a pályát, reméljük újra meglepetést okoz majd. A pálya készen áll, sajnáljuk, hogy a vírus miatt kicsit kevesebb verseny volt idén hazánkban, de már tervezzük a jövőt is. A GP Challenge nagyon jól sikerült, és az már biztos, hogy jövőre felnőtt páros és U19-es EB futam házigazdái is lehetünk, de további három pályázatunk még bent van a nemzetközi szövetségnél, itt döntésre várunk - mondta Albók József, a Nagyhalász Speedway Ring tulajdonosa. 

Szeptember 11-én a már említett Fazekas Dennis, Kovács Roland, Magosi Norbert hármas mellett Bárány Márk és Üveges Szabolcs, valamint a szintén a Nagyhalász Speedway Ring motorsa, Milen Manev állhat majd rajthoz a szlovák és szlovén versenyzők mellett.