Ismét nyíregyházi színpadon játszik Szalay Bence – Ezúttal mesedarabot próbál
Farkas Fanni beszélgetett Szalay Bencével

Októberben mutatták be a Mesél a bécsi erdő című darabot a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban, mely elsöprő sikert aratott a közönség körében. A Nyíregyházi Televízió Szieszta című műsorának vendége a premier előtt a darab rendezője, Fehér Balázs Benő és az egyik főszereplő, Szalay Bence volt – aki az előadás kedvéért szinte minden idejét Nyíregyházán töltötte. 

 
A darabot azóta is töretlen sikerrel játsszák a nyíregyházi teátrum nagyszínpadán, és a színház vendégművésze, Szalay Bence sem búcsúzik még a szabolcsi megyeszékhelytől, hiszen hamarosan az Ezeregyéjszaka című mesedarabban láthatja majd a közönség. A próbák már javában tartanak, a premier január 17-én lesz a Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadán, a pörgős mindennapok mellett azonban Szalay Bence egy interjú erejéig ellátogatott a Nyíregyházi Televízió stúdiójába, ahol többek között azt is elárulta, ez lesz az első gyermekelőadás, melyben színpadra áll.
 
Ha kíváncsi, hogyan éli meg az Ezeregyéjszaka próbáit a teátrum vendégművésze, és mi lett a kedvenc helyszíne Nyíregyházán, tekintse meg beszélgetésünket!