Ismét Nyíregyházán a CRAZY5K Sprint felfújható akadályfutás!

Újra megmozdul az ország a CRAZY5K Sprintnek köszönhetően hiszen elindult a nevezés a rendezvénysorozat tavaszi állomásaira. Idén várhatóan hét alkalommal rendezik meg a tavaly újdonságként bemutatott futamot, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érzik majd magukat.

A CRAZY5K Sprint különlegessége, hogy a 200 méteres egybefüggő felfújható akadálypálya után 2 km futás következik, és idén az egyedi befutóérem átvétele előtt egy meglepetés akadály várja az indulókat. Az érdeklődők Nyíregyházán 2020. április 25-én szombaton már második alkalommal tölthetnek el egy felejthetetlen napot a Bujtosi Városligetben.

Ez az esemény tökéletes azoknak, akik a sport szórakoztató, könnyed válfaját részesítik előnyben, ugyanis különösebb felkészülés nélkül teljesíthető minden korosztály számára. A CRAZY5K Sprint családok részére is ideális, hiszen nevezni 6 éves kortól és 120 cm magasságtól lehet. Az egybefüggő akadálypálya teljesítése közben mindenki egy kicsit újra gyereknek érezheti magát, miközben kihagyhatatlan élményben részesül.

Az előnevezés során csoportos kedvezménnyel nevezhetnek a 4 fős (5% kedvezmény) illetve 8 fős (10% kedvezmény) társaságok, így megéri szólni a családtagoknak, barátoknak, kollégáknak.  A kedvező ár mellett csapatépítő hatás sem fog elmaradni.

A CRAZY5K Sprint nyíregyházi eseménye a https://www.facebook.com/events/2909486975742243/ linken, a nevezés pedig az alábbi oldalon: https://crazy5k-sprint.com található.

 

Nevezési díj // Érvényesség

3500 Ft - Február 20-ig

4000 Ft - Április 8-ig

4500 Ft - Április 16-ig