Ismét győzött a RE-flex

– A tavaszi időszakban egyik verseny éri a másikat, hála az elképesztően tehetséges gyerekeknek. Az Országos Táncművészeti Fesztiválon nem most jártunk először, a tavalyihoz hasonlóan nyertünk moderntánc kategóriában. És ami számomra a legnagyobb öröm, hogy a maximális 50 pontból 49-et ítélt nekünk a zsűri – mesélte büszkén az oktató.

A GYEREKEK ÉLETE A TÁNC

A Szieszta egyik kis vendége a nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola másodikos tanulója, Pálfi Zsófi volt, akinek nagyon tetszett a verseny. – Hároméves koromban kezdtem táncolni, a testvéremet követve. Hetente két próbánk van, de nagyon szeretem mindet! A versenyen először izgultunk, de hamar elmúlt, ahogy felálltunk a színpadra, jól éreztem magam – emlékezett vissza Zsófi, majd a mellette ülő Seres Anna hozzátette: – Nagyon jó élmény volt a verseny, szuper helyezéseket értünk el. Anna nem először vett részt a bajnokságon, egyénileg is győzött már. Most négyes és csoportos formációban állt színpadra, és ismét nagy sikert aratott.

 

RÁCZ ERIKA 25 ÉVE IS OTT VOLT

– A Táncpedagógusok Országos Szövetsége által kiírt verseny a legerősebb moderntánc kategóriában. Ilyenkor folyamatosan dolgozunk, alkotunk, rengeteg energia van az eredményeink mögött. Mindig új és új koreográfiával indulunk, és most egy kis humort is csempésztünk a produkciónkba, ez hozta meg a sikert – árulta el Rácz Erika, aki huszonöt éve is ott volt az első ilyen versenyen.

Farkas Fanni