Ingyenes jogi segítség Nyíregyházán
Ingyenes jogi tanácsért fordulhatnak a nyugdíjasok dr. Tirpák György ügyvédhez. A jogász előzetes bejelentkezés alapján fogadja azokat az időskorúakat, akik valamilyen polgári jogi problémát nem tudnak megoldani egyedül. Ez a szolgáltatás már két éve működik a városban az Idősügyi Tanács javaslatára.

Közel 20 ügyfél veszi igénybe minden hónapban azt az ingyenes jogi szolgáltatást, amit dr. Tirpák György ügyvéd nyújt a városban élő nyugdíjasoknak az Idősügyi Tanács javaslatára.
Univerzum Üzletházban lévő irodájában előzetes bejelentkezés alapján, időpont egyeztetést követően örökléssel, nyugdíjjal, hagyatékkal és munkaügyekkel kapcsolatos problémákat segít megoldani.

Dr. Tirpák György ügyvéd azt mondta a Nyíregyházi Televízió Híradójának, azt gondolja, hogy főleg az idősebb emberek az alapvető jogi dolgokkal sincsenek tisztában. Az ügyvéd szerint nem is kell hozzá érteniük, hiszen nem érthet mindenki mindenhez. A Polgári Törvénykönyv változásait is segít nyomon követni a klienseknek, útmutatást nyújt a bajba jutottaknak. Az ügyvéd hozzátette, azt tapasztalta, sokan szeretnék rendezni a vagyoni helyzetüket életük vége felé, a gyermekeikkel kapcsolatos öröklési dolgokat azért, hogy megnyugodjanak.

A szolgáltatás során a nyugdíjasok ingyen jutnak jogi tanácsokhoz. Az ügyvédi segítség igénybevételéhez előzetes bejelentkezésre van szükség. Aki élni kíván a lehetőséggel, időpontot egyeztethet a 06-30/438-66-63-as, illetve a 06-20/474-08-83-as telefonszámokon. Dr. Tirpák György ügyvéd az Univerzum Üzletház 1 emeletén, a 107-es szobában várja klienseit.

ME.