Ingyenes járműátvizsgálás

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság együttműködő partnereivel szervez 2017. október 21-én (szombaton) 10-16 óráig közlekedésbiztonsági családi napot a Nyír Plaza bevásárlóközpontban és parkolójában.


A rendezvényen megjelenteknek rendőrök nyújtanak segítséget a folyadékszint és fagyálló ellenőrzésében, szükség esetén figyelmeztetik a sofőröket az okmányok érvényességének lejártára. A Nemzeti Közlekedési Hatóság mobil műszaki vizsgaállomásán a fékeket és a futóművet vizsgálják meg díjmentesen, valamint szakemberek ellenőrzik a világítóberendezések és a gumiabroncsok állapotát. Mindeközben a családtagok és a várakozók sem unatkoznak: a kisgyerekeket közlekedésbiztonsággal kapcsolatos színező és kirakó-foglalkozás várja, a nagyobbak pedig kipróbálhatják a motor-szimulátort és a „részeg szemüveget”, illetve a vállalkozó szelleműek a KRESZ-tudásukat is tesztelhetik.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, ne feledjék, ingyenes jármű átvizsgálás, színes programok, vetélkedők és ajándékok várnak a rendezvényen résztvevőkre!

 

(Fotó: police.hu)