Ikrek - Tóth Fruzsina és Tóth Dalma lesz a Fatum két liberója

 Tóth Dalma, a nyíregyházi klub saját nevelésű játékosa, csapatával állandó tagja volt az éves korosztályos döntőknek. Röplabdás pályafutását a Móricz Zsigmond Általános Iskolában kezdte a Moravszki házaspárnál. Az eltelt évek alatt együtt dolgozott Balázs Istvánnal, Nagy Attilával és az előző szezonban Erdősné Balogh Erikával.

Az U21-es, U19-es és többszörös diákolimpiai bajnok liberó neve nem ismeretlen a nyíregyházi szurkolóknak, hiszen ikertestvére, Tóth Fruzsina már negyedik éve erősíti a Fatum-Nyíregyháza együttését. 

- Nagyon örülök annak ,hogy lehetőséget kaptam, hogy a következő szezonban a Fatum - Nyíregyháza felnőtt keretében folytathatom pályafutásomat, ami nagy kihívást jelent számomra. Nagy izgalommal várom a felkészítő edzéseket és a mérkőzéseket - mondta Tóth Dalma. 

Az ikerpár a korosztályos csapatokban rendre együtt játszott, most pedig a felnőtt csapatban szerepelhetnek mindketten. 

-A nyíregyházi utánpótlás műhely munkályát dicséri, ha az ember Tóth Fruzsira gondol. A klub vezetése figyelmembe ajánlotta, hogy Fruzsinak van egy tehetséges testvére, aki szintén liberó poszton játszik. Mivel a Tóth név igen jól cseng, illetve Dalmáról csupa jót hallottam, ezért a stáb úgy döntött, hogy lehetőséget adunk Dalmának, hogy bizonyítson. Az elvárásom, hogy ne Tóth Fruzsi testvére legyen, hanem mutassa meg, hogy ki Tóth Dalma - mondta Hollósy László vezetőedző.