„Így közlekedtek ti!” – Gyermekrajz-pályázatot hirdet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság a Szabolcs vármegyében, valamint a határainkon túl élő gyermekek részére hirdet gyermekrajz-pályázatot „Így közlekedtek ti!” címmel, három kategóriában: óvodások (3-6 éves), alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók részére. 

A rajzoknak a biztonságos, szabályos közlekedést kell bemutatni, témakörként pedig a biztonsági öv, bukósisak, gyermekbiztonsági rendszer használatát kell megjeleníteni!

Az alkotások mérete, valamint az alkalmazott technika tetszőleges lehet.

Az alkotásokat egyénileg, de akár csoportoknak (max. 3 fő) is el lehet elkészíteni.

A pályamunkákat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottsághoz kell beküldeni (4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 2.) az alkotó adatainak (név, életkor, telefonszám, lakcím, iskola megnevezése) feltüntetésével, továbbá lehetőség van a rajzok elektronikus úton történő beküldésére is, a Balesetmegelozes@szabolcs.police.hu címre.

A nyertes pályaművek díjazására előre láthatóan a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei fordulóján 2023. május 28-án kerül sor.

*A pályaműveket nem küldjük vissza, benyújtásával a készítője hozzájárul, hogy azt a Bizottság baleset-megelőzési tevékenységéhez szabadon felhasználja!

A beküldési határidő: 2023. május 19.

 

Forrás: Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság