Ifjúsági bajnokok - újabb nyíregyházi siker röplabdában

A női felnőtt és a junior röplabda bajnokság döntője után az ifjúságiaknál is a Békéscsabával találkozott a Nyíregyháza. A mieink magabiztosan meneteltek a fináléig, a legjobb négy között 3-1-re verték a Gödöllőt, míg a Békéscsaba a Vasast győzte le 3-1 arányban. A csoportmeccsek során már találkozott a két csapat, és a nyíregyháziak egy izgalmas meccsen a döntő szettben nyertek, a fináléban viszont még stabilabb volt a Sportcentrum játéka, és a 3-1-es siker azt jelentette, hogy a juniorok után az ifjúsági korosztályban is a Nyíregyháza a bajnok!

OIB döntő

Nyíregyházi Sportcentrum - Békéscsaba 3-1

Erdősné Balogh Erika vezetőedző: - Érezhető volt az első meccsen, hogy vissza akarnak vágni a csabaiak, egy felnőtt válogatott is erősítette őket. A lányok azonban bionyították, hogy megfelelő hozzáállással és akarattal mindenkit képesek legyőzni! Köszönet Horváth Andrásnak, hiszen a játékosok egy része a Fatum Nyíregyháza felnőtt keretével készült, és ez látszott a teljesítményükön. 

A csapat tagjai: Kiss Lili, Kotormán Réka, Kujbus Fanni, Kundrák Eszter, Nagy Franciska, Ratkos Petra, Szabó Lili, Tamás Adél, Tóth Dalma, Tóth Fruzsina, Inneh-Varga Elizabet, Vass Vivien

Edzők: Erdősné Balogh Erika, Fáth Balázs, Horváth András

Dankó L