Idős férfit sodort el egy személygépkocsi vezetője Nyíregyházán
Fotó: police.hu

A rendőrség várja az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/3226/2019. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen járművezető az általa vezetett homok színű, Honda típusú személygépkocsival közlekedett 2019. augusztus 23-án 10 óra 30 perckor Nyíregyháza, Kemecsei úton, a Sóstói út felől Nagyhalász irányába. Haladása során a Kemecsei út 156. szám előtti útszakaszon eddig tisztázatlan forgalmi okból a buszmegállónál lehaladt a jobb oldali útpadkára, és ott továbbhaladva nekiütközött egy autóbuszra váró 70 éves nyíregyházi férfi lábának, aki ennek következtében a vízelvezető árokba esve könnyű sérülést szenvedett. A balesetet követően az ismeretlen járművezető megállás, és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül tovább közlekedett Nagyhalász irányába. 

A rendőrség várja az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

 

Forrás: police.hu