Idén is segítettek a vízilabdások

Ismét segítettek a vízilabdások. Az Aqua SE adományt gyűjtött, és a Tutor Alapítvány segítségével juttatják el rászoruló családoknak. Az egyesület minden évben segít Karácsony előtt. 

Több tucatnyi családnak jelenthet segítséget az az adomány, amelyet az AQUA Sport Egyesület gyűjtött, és amelyet a Tutor Alapítvány segítségével juttatnak el a rászorulókhoz. A vízilabdások évek óta rendeznek adománygyűjtést, és igyekeznek segíteni. Elsősorban tanszereket, ruhaneműket, gyermekjátékokat gyűjtöttek, de kerültek a fa alá tartós élelmiszerek és tisztító-tisztálkodó szerek is. 

- Egy picit nehez indult az idei adománygyűjtésünk, de szerencsére a végére sok felajánlás érkezett, melyeket ma átadhattunk. Bízunk abban, hogy ezzel is szebbé varázsoljuk néhány család ünnepét - mondta Szakács Roland, az Aqua SE elnöke.  

A Tutor Alapítványnál nagy örömmel vették, hogy ismét őket választotta a vízilabdacsapat. Ők minden évben támogatják a rászorulókat tartós élelmiszerrel, ám játékokra kevés jut, ezért is nagy segítség az AQUA gyűjtése.

- Köszönjük az Aqua SE-nek, hogy minden évben gondol ránk. Nagyon nehéz esztendő van a hátunk mögött, sok családban okoz gondot, hogy az alapvető dolgok megvásárlása után ajándékra, játékra már nem jut pénz. Ezek az adományok segítenek, elsősorban a gyerekeknek - tette hozzá Fodor Éva, a Tutor Alapítvány elnöke. 

A vízilabdásoknál jelenleg folyamatosan zajlanak a bajnokságok, és közben igyekeznek a sportágat is népszerűsíteni. Jelenleg is folynak egyeztetések OB-I-es együttesekkel, hogy Nyíregyházán vívjanak bajnoki találkozót. Nehezíti a helyzetet, hogy jövőre EB és olimpia is lesz, így sűrű a csapatok programja.