Idén is lesz EB futam - Újabb rangos salakmotorverseny lesz a megyében

Alakul a 2020-as salakmotoros versenynaptár, melyben a Nagyhalász Speedway Ring is több futammal szerepel. Nem is akármilyenekkel! A 2019-es EB Challenge és U21-es EB selejtező után 2020-ban a korosztályos kontinenstorna döntőjét rendezik majd a szabolcsi településen, szeptember 12-én. 

- Tavaly nagy sikere volt a felnőtt és az U21-es EB selejtezőnek, a nemzetközi szövetség nagyon elégedett volt a szervezéssel. Ennek is köszönhető, hogy újabb rangos viadal házigazdái lehetünk, és ezúttal az U21-es döntőt rendezhetjük. Az országos bajnokság 1. fordulója is a Speedway Ringen lesz május 1-jén, július 4-én pedig a MACEC Kupa következik - mondta Albók József, a pálya tulajdonosa. 

A nívóból nem szeretne lejjebb adni a pálya, ezért folyamatos fejlesztések zajlanak már most is. Megkezdődött a pálya karbantartása, hogy idén is kiváló minőségű salakon motorozhasson a mezőny. 

- Új dizájnt is kap a stadion, a kreatívak gyártás alatt vannak, márciusban öltöztetjük, csinosítjuk, és bízunk benne, mindenkinek elnyeri a tetszését. Idén is sok szurkolót várunk a határon túlról, elsősorban Lengyelországból is, szeretnénk, ha mindenki elégedetten távozna - tette hozzá Albók József.