Ideiglenes forgalomkorlátozások Nyíregyházán a polgárőr napon

A polgárőr napon a forgalomkorlátozás elsősorban a Tokaji úti piac környékét érinti, ennek megfelelően június 24-én 6 órától 17 óráig:

– a HIP piac területére befelé kizárólag a Tokaji út felől lehet majd behajtani,

– onnan kihajtani kizárólag a hátsó kapun, az Acél utca és az Alkotás utca felé lesz lehetséges,

– a HIP piac (Tokaji úttal párhuzamos) szervizútja, teljes hosszában és szélességében le lesz zárva, oda behajtani Tilos (kivéve a menetrend szerint közlekedő autóbusz)!

A „külső nagykörút” teljes szakaszán, kiemelten az Árok utca, a Rákóczi út, valamint a Tiszavasvári út és nagykörút kereszteződéseiben – a forgalom torlódása esetén – rendőri karos forgalomirányításra kell számítaniuk a közlekedőknek.

A rendezvényre az M3-as autópályán érkezőknek a helyszín megközelítéséhez – a belvárosi forgalom elkerülése érdekében – ajánljuk igénybe venni:

az M3-as autópálya nyugati kihajtó – 36-os számú főút - Nyíregyháza, Alkotás utca - Sirály utca – 38-as számú főút - Repülőtér útvonalat. A megadott útvonalon minden útelágazásnál rendőrök teljesítenek szolgálatot, akik megadják a szükséges útbaigazítást és torlódás esetén karos forgalomirányítással biztosítják a forgalom dinamikus haladását.

police.hu