Honeybeast: Energikus a nyíregyházi közönség

Hernádi Judit, Jászai Mari díjas színésznõ lánya játszott már metál zenekarban, volt a Balkán Fanatik tagja, igazi hírnevet azonban a 2014-es Dal hozott neki, ahol a Honeybeast frontembereként elénekelte a Legnagyobb Hős címû dalt, ami hamar az ország egyik kedvenc száma lett. Ezzel és még sok más slágerrel is készülnek a VIDOR Fesztiválra, ami már a negyedik koncertjük lesz Nyíregyházán.

„ITT VOLT AZ ELSŐ NAGYKONCERTÜNK”

– Háromszor léptünk már fel Nyíregyházán és mindannyiszor tök jó közönségünk volt. Az elsõ különösen emlékezetes marad számunkra, hiszen 2014-ben a Helló Nyíregyháza rendezvényre kaptunk meghívást, ráadásul az volt az elsõ olyan koncert, amikor nagyszínpadon léphettünk fel. Nagyon örültünk neki, hogy ott lehettünk, mert addig még nem voltak ilyen jellegû élményeink. Ezt követõen Nyíregyházán még volt 2 klubos bulink. Nagyon energikus, borzasztóan hálás és kíváncsi az ottani közönség. Nagyon jó ott koncertet adni – mondta el érdeklõdésünkre Tarján Zsófi énekesnõ, aki hozzátette, a VIDOR-os koncerten elhangoznak majd azok a dalok, amik már-már a zenekar védjegyeivé váltak, de készülnek olyanokkal is, amelyek még kevésbé ismertek, de bíznak benne, hogy a közönség kedvencei lesznek.

„AZ ADOTT PILLANATNAK ÉLÜNK”

Zsófi nagy álma, hogy egyszer New Yorkban léphessen fel a zenekarral, de azt mondja, minden felkérésnek örülnek.
– Különleges kívánságaink nincsenek, mindig az adott pillanatnak próbálunk élni és annak örülünk, ami van. Most kezdtünk el dolgozni a zenekar negyedik nagylemezén, de részleteket még nem árulhatok el. Idén még sok fellépésünk lesz, mindig a legjobbat próbáljuk nyújtani koncertjeinken és persze elsõdleges számunkra, hogy ezeken mindig többet és picit másabbat mutassunk, hiszen fontos számunkra a fejlõdés. Hogy mit szeretnénk elérni a jövõben? Talán azt, hogy ha amikor Honeybeast koncertjeink lesznek, akkor azokon csak slágerek hangozzanak el, minél nagyobb színpadon, nagy show-val, látványossággal.
Zsófi azt mondja, szeretnének azon az úton maradni, amin eddig is haladt a zenekar. Bár a Legnagyobb Hõs nagy sláger lett, de úgy tûnik, a dalnak lett egy vetélytársa, mégpedig a Bódottá címû. Ezek is hallhatóak lesznek majd augusztus 30-án, kedden 20.30-tól a Kossuth téren.

(Szerző: Bruszel Dóra)