Hol vásároljunk be a hétvégi ebédhez Nyíregyházán? – És, hogy mit főzzünk?

Jan 18, 2020

A hétvégi ebéd elkészítése általában fejtörést okoz. Az, hogy hol vásároljunk be hozzá minőségi alapanyagokat, még nagyobb fejtörést okoz. Ebben próbálunk most Önöknek segíteni.

Ha bevásárlásra gondolunk, egyből eszünkbe kell, hogy jusson a Búza téri Piaccsarnok. Mindenki szeretne minőségi alapanyagokat használni az ebéd elkészítéséhez, ezért érdemes választani a piacot. Amellett, hogy teljes felújításon esett át és így már szép környezet várja a vásárlókat, őstermelők árui közül válogathatnak. Így a minőség garantált.

És ha már megvannak az alapanyagok, érdemes igazi magyaros ételt készíteni. Ehhez adunk egy jó tippet:

Magyaros burgonyaleves házi vajgaluskával recept

Hozzávalók:

Vajgaluskához:

1 tojás

1 ek vaj

liszt

Leveshez:

4 ek olaj

1 fej vöröshagyma

40 dkg burgonya

2 sárgarépa

1 fehérrépa

1 kis darab zeller

zellerzöld (aprítva)

bors

1 tv paprika

1 paradicsom

1 ek fűszerpaprika

1,5 liter zöldség alaplé

Előző hír
A NASA hivatalossá tette – Ez volt a Föld legmelegebb évtizede
Következő hír
Rózsakert Szabadtéri Színpad

Kapcsolódó híreink