Hihetetlen – Angyalszárny látható a Városházán!

Még a Hull a pelyhes című örökzöld slágert is elénekelte Dargó Zoé a Mikulásnak a Városházán, aki a szép dalt szaloncukorral hálálta meg. A kislány persze nem érte be ennyivel, azt is elmondta a Nagyszakállúnak, hogy mit szeretne a csizmájában látni december 6-án.

Egy sétáló kutyát szeretnék, ami tud ugatni is.

– mondta a 4 év körüli Zoé, nagyon határozottan.

További képekért kattintson a fotóra!

Aranyvasárnapig marad a Mikulás

A Mikulás december 3-án költözött be a Városházára és egészen december 23-ig fogadja a látogatókat. A szülők szerint ez egy nagyon kedves gesztus az önkormányzat részéről.

Nagyon jó, a gyerekek nagyon várják már, a kicsi még most nem érti mi történik, de a nagyobbik lányom, Zoé nagyon örült neki, hogy találkozhatott végre a Mikulással.

– tette hozzá Dargóné Mészáros Erika. A Mikulás 9 és 19 óra között várja a gyerekeket a Városházán.

Angyalszárny és tortacsodák

Ám nem csupán a Mikulás miatt érdemes ellátogatni az önkormányzathoz. A Krúdy terem az elmúlt napokban teljesen átalakult és egy valódi karácsonyt idéző mesevilág kapott benne helyet. Terített asztal, üveg és valódi karácsonyfák, számtalan asztaldísz, ajándékok sőt egy közel 3 méteres angyalszárny is látható itt. Gerliczki Zoltán álmodta meg a Hópihék ünnepi fényben című kiállítást, amit Nádas Hajnalka cukrász-remekművei tesznek még látványosabbá.

További képekért kattintson a fotóra!

A kiállítás tervezője szerint ma már tematizálva is fel lehet díszíteni az otthonukat karácsonyra.

Itt is látható több utazásos tematikájú díszítés, többek között olyan is, ahol különböző vonatok, kis autók kapnak helyet a karácsonyfa díszítésben, az asztali dekorációkban. Az erdők karácsonya fejezet például azért kapta ezt a nevet, mert nagyon sokféle rénszarvast, jegesmedvét is készítenek a kellékgyártók és ezekkel nagyon hangulatosan lehet feldíszíteni egy fenyőt.

– emelte ki Gerliczki Zoltán, virágkötő mester és enteriőr tervező.

 

A varázslatos kiállítás december 16-ig látható a Városháza Krúdy termében és hétköznapokon 9 és 19 között, míg hétvégén délelőtt 10 és 19 óra között tekinthető meg.

 

Z. Pintye Zsolt