Hétfőn várhatóan megkezdődnek a csapadékvíz elvezetés építési munkái a Kéményseprő utcán

Előreláthatóan március 20-án „Nyíregyháza, Kéményseprő utca csapadékvízelvezetés 3/A ütem” tárgyú beruházásnak köszönhetően megkezdődnek a csapadékvíz elvezetés építési munkái.

A kivitelező tájékoztatása szerint a beruházásnak köszönhetően megvalósul egy zárt csapadékvízelvezető vezeték 580 fm, folyóka építés 580 fm hosszban, valamint kiváltásra kerül 426 m ivóvízvezeték is.

Az építéssel érintett terület: Kéményseprő u. Tünde utcai végétől a Kéményseprő utca 51 -ig.

A munkálatok ideje alatt forgalmi rend változás lép életbe a Kéményseprő utca teljes hosszán: az egyirányúsítás megszűnik, mind a két irányból zsákutca tábla kerül kihelyezésre, továbbá tilos lesz az átmenő forgalom.

A reggeli munkakezdést megelőzően (várhatóan 7:00 óra) valamint az aznapi munkák befejezését követően (várhatóan 17:00 óra) biztosítják a lakók részére a gépjárművel történő ki- és behajtást. A köztes időszakban pontszerűen korlátozásokra lehet számítani.

A kivitelezés ideje alatt életbe lépő forgalomkorlátozásokról, az esetleges közlekedési nehézségekről a lakosság folyamatos tájékoztatást kap a helyszínen dolgozó szakemberektől.

A kivitelezési munkálatok befejezése várhatóan 2023. augusztus vége.