Hétfőn újabb bajnoki, az Ajka következik

A Kecskemét, a Vasas és a Ferencváros elleni mérkőzés után hétfőn újabb tévés meccset játszik a Nyíregyháza Spartacus. Az ellenfél a tavasszal jó formában lévő Ajka lesz. A 9. helyen álló házigazda hat győzelemmel nyitotta az idényt, majd döntetlent játszott a Vasas és a Siófok vendégeként, utána viszont visszatért a győztes útra. A legutóbbi két fordulóban viszont kikaptak, előbb a Kozármislenytől, majd a Csákvártól, de csak egy-egy  góllal. Schindler Szabolcs egy szervezett csapatot rakott össze, így nem lesz könnyű dolga a Szparinak. A mieink viszont a MOL Magyar Kupa mérkőzésen is bizonyították, hogy nem véletlenül állnak a tabella élén, és akár már most bebiztosíthatják az élvonalba kerülést.

Ehhez nyerni kell Ajkán a két csapat 14. bajnoki mérkőzésén. Eddig hétszer győzött a Spartacus, háromszor az Ajka, háromszor pedig döntetlen lett a végeredmény. Mivel az M4 Sport élőben közvetíti a meccset, így a TV kérése miatt hétfőn 20 órától lépnek pályára a csapatok.  Kapunyitás 18.30-kor, a felnőtt jegy 2000 Ft-ba, a diák és nyugdíjas jegy 1000 Ft-ba kerül. 14 év alatt és a hölgyeknek a belépés ingyenes. 

A Nyíregyháza Spartacus kerete már vaárnap elutazott Székesfehérvárra, a szakmai stáb itt tartott edzést a játékosoknak.