Helló Nyíregyháza! köszönéssel hetedik alkalommal üdvözölték egymást az emberek

A programkavalkád egy olyan széleskörű összefogás eredménye, ahol minden korosztály megtalálja a számára érdekes és izgalmas elfoglaltságot.


További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Trifonov Éva

Immár hetedik alkalommal szervezték meg a Helló Nyíregyházát!

– mondta Dr. Kovács Ferenc polgármester, majd hozzátette:

Mintha tegnap lett volna, amikor még lázasan szerveztük az elsőt. Nagyon örülök, hogy ilyen népszerű lett a rendezvény. Hogy hetedik alkalommal tart, ez azt is jelenti, hogy mindig meg-megújul. Így az egész nyíregyházi nagy családnak, a város közösségének szerveztünk most is programokat – a kicsiktől a legnagyobbakig. Remélem ez is olyan sikeres lesz, mint az eddigi hat és az időjárás is olyan szép, amit eddig tapasztaltunk.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Kohut Árpád

Nemcsak a Kossuth téren, többek között a Váci Mihály Kulturális Központ előtt is felpezsdült az élet. A Civil Sziget színpadán többek között óvodás csoportok és nyugdíjas egyesületek is felléptek.

Összesen 70 szervezet mutatkozott be a Civil Szigeten.

– mondta Petneházyné Bugán Magdolna, a Nyíregyházi Civil Fórum elnöke.


További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Trifonov Éva

Az érdeklődők megismerkedhettek a Magyar Honvédség mindennapjaival, fegyvereivel és harci járműveivel is. A Kölyök Téren ovis sportvetélkedőket, sorversenyeket is tartottak. A Nyírségi Ízkirályok sátránál lapcsánkát kóstolhattak a városlakók, de finom süteményeket is kínáltak a Helló Nyíregyházán, amit jövőre ismét megszervez a város!

 

Dér Vivien