Helló nyár! – Június 6-án nyit a Tófürdő is!

Míg az elmúlt héten alig 18 fok volt, a héten tapasztalható kiváló nyári időnek köszönhetően már 24 fokos a tó vize, így minden körülmény adott a nyitáshoz.
Az üzemeltető Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. az előkészítő munkákat már korábban elvégezte, a karbantartási- és parkfenntartási munkák befejeződtek. A téli időszak csapadékban szegény volt, így az elmúlt két hétben folyamatos vízutánpótlás történt, melynek köszönhetően a tó vízszintje már ideális.

A Tófürdőt sok gyermekes család látogatja, így a kicsikre gondolva egy teljesen új, változatos játékokkal teli játszótér várja a legifjabb vendégeket.
Az árak a tavalyi évhez képest nem változnak, a fürdő a nyári szezon végéig mindennap 9-től 20 óráig tart nyitva, ahol a korábban megnövelt homokos plázs, a mobil napozóstég, 2 ezer négyzetméteres parkosított terület, gyógyvizes, valamint gyermekmedence, strandröplabda-pálya és vízi csúszda szolgálja az idelátogatók szórakozását és kényelmét.

A Tófürdő területe idén két programnak biztosít helyszínt, július 3-án itt rendezik meg a SóstóFeszt idei felvonását, majd július 25-én az Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedőjét, melyre már érdemes gyártani az eszement tákolmányok ötleteit, hiszen ismét értékes nyereményekért lehet vízre szállni Sóstón.