Háziorvosi oltási akciónapok – Részletek a negyedik hétvégéről
Fotó: Szarka Lajos

Az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság tájékoztatja a lakosságot, hogy a koronavírus elleni átoltottság növelése és a járvány megfékezése érdekében a Települési Oltási Akciónapok keretében 2022. január hónapban a nyíregyházi háziorvosok, a hozzájuk tartozó lakosok számára egy pénteki és egy szombati napon külön lehetőséget biztosítanak az oltások felvételére. 

Január 28-án pénteken (14.00 és 18.00 óra között) és január 29-én szombaton (10.00 és 18.00 óra között) az alábbi körzetek háziorvosai várják az oltást kérőket:

Az oltások felvételéhez nem szükséges előzetesen időpont foglalás vagy előzetes regisztráció – legyen az első, második vagy a harmadik oltás.

Azonban fontos kérés, hogy az előre tervezhetőség és a szervezhetőség érdekében, az oltást igénybe vevő a szándékát előzetesen egyeztesse a háziorvosával.

Oltásra mindenki vigye magával a TAJ kártyáját, személyazonosító igazolványát, a lakcím kártyát, illetve, ha korábban vett fel oltást, akkor annak oltási lapját is. Az egészségügyi intézményekben, rendelőkben, a védőmaszk használata továbbra is kötelező, az igazgatóság mindenkit arra kér, tartsák be az adott háziorvosi rendelő működési rendjét és előírásait.