Házi kedvencek fotópályázat: vezet a nőcsábász kutyus, lemaradt a kedves boci és az őzike!

„Házi kedvencek” fotópályázatunkra 105 fotót kaptunk tőletek! Nagyon köszönjük az aktív részvételt a játékban való együttműködést. Íme, egy kis helyzetjelentés!

Kedves Gazdik!

A beküldött fotóitokkal sok mosolyt és vidámságot kaptunk tőletek. Érkeztek fotók büszkén pózoló kutyusokról, igazi úriemberként modellt álló, vagy éppen csajos cicákról, kamerát szaglászó őzikéről, kedves kis bociról és „állati barátságokról”.

A nevezési határidő végéig, azaz március 18-ig beküldött fotókat a Nyíregyháza MJV facebook oldalán egy külön albumban „Házi kedvenceink” fotópályázat néven találjátok meg.

Nem csak kutyákat és cicákat tartanak a nyíregyháziak!

„A három gengszter” fotóját Mónika Mártonfalvi küldte be

A kedves gazdik által beküldött fotókból összeállt fotóalbumban láthattok még hörcsögöt, vadászgörényt, nyuszikat illetve kutyatesókat, macskaszerelmet és akár repülő kutyust is. Lájkoljátok a nektek legkedvesebb fotókat – még van idő kiválasztani a kedvenceket!

Adolf toronymagasan vezet!

Adolf „a nők bálványa” már ezer kedvelést kapott fotójára, ami nem is csoda, hiszen a hatalmas kutyus bölcs nyugalommal, szájában egy rózsával, nyakkendőben pózolt a gazdi kedvéért… Mély hódolat a kutyahölgyeknek! – üzeni Adolf a fotójával.

Darcy remek társ a hűvös délutánokra, hiszen örömmel bekuckózik velem a takaró alá, hogy együtt olvashassunk egy jó könyvet." (Márton Nóra fotója.)

A mögötte felsorakozó további négylábúak is mosolyt csalnak a fotóalbumot fürkészők arcára: a labdamániás tacskó, egy husky kölyökkutya, a hóval elsőként találkozó gyönyörű macska, a házi szabályokat megszegő labrador, egy igazi Maine Coon cica és még egy „börtöntöltelék” is megmutatkozik egy fotón!

Chili a 18 hónapos vörös Maine Coon fiúcska és a többi „házi kedvenc” lesi még a lájkokat!

Számítunk rátok! 2020. április 8-ig várjuk a lájkokat!