Határozatlan ideig  üzemen kívül helyezik a Júlia Fürdő 25 méteres medencéjét

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. tájékoztatja tisztelt Vendégeit, hogy a Júlia Fürdő 25 méteres úszómedencéjét határozatlan ideig kénytelen üzemen kívül helyezni.

 

A medencét a Társaság 2020. július 04-én történt újranyitáshoz kapcsolódóan feltöltötte, a szükséges vízforgatást, valamint vizsgálatokat elvégezte, elvégeztette. A medencevíz a pandémiás helyzet során elengedésre került, az újbóli feltöltés után a medence falazatán repedések alakultak ki, mely repedések szakértői vizsgálat elvégzését, a szakértői vizsgálat későbbi eredményének tükrében pedig javítási munkák elvégzését, ezáltal a medence vizének elengedését teszik szükségessé. A hiba elhárítását azonnali hatállyal megkezdték, és a medencét határozatlan időre üzemen kívül helyezték.

A vendégek kényelme és elégedettsége érdekében a medence újbóli üzembe helyezéséig 2020. július 09. napjától a Júlia Fürdőben 20% kedvezményt biztosítanak a napi belépőjegyek árából.  Az eset következtében a reggeli úszás nem érhető el, a kifejezetten úszási céllal a fürdőbe érkező Vendégeknek javasolják, hogy úszás céljából vegyék igénybe a sóstói Parkfürdő 50 méteres medencéjét, ahol minden nap 18.30-tól kedvezményes jegyet válthatnak, illetve ugyanitt naponta 18.30 órától felhasználhatják a Júlia Fürdőben már korábban megváltott, reggeli úszásra jogosító bérleteket. Belépés a Parkfürdő bejáratán át lehetséges, a 4431, Nyíregyháza, Berenát utca 1-3 sz. alatt.

 

Forrás: Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.