Hatalmas meglepetés - az esélytelenebbnek tartott Nyíregyháza legyőzte a svájciakat

Jól járt, aki a Fatum Nyíregyháza győzelmére tippelt a svájci Düdingen ellen!

A fogadóirodák ritkán tévednek, alaposan átgondolják a statisztikai mutatók alapján az esélyeket, és a női röplabda CEV Kupa meccs előtt 1.3-as odds állt a svájci, 3-as a Nyíregyháza neve mellett. Mindenki azt gondolta, sima lesz. Végül részben az lett, csak nem úgy, ahogy gondolták...3-1-re a Nyíregyháza győzött idegenben.  

- Ellenfelünk nagyon jó csapat, amely gyors játékot játszik, de a szerváinkkal nyomás alá tudtuk helyezni őket, s így könnyebben kiszámíthatóvá váltak. Az elején és a végén volt egy kis szerencsénk is, de szerencséje annak a csapatnak van, amely tesz is érte. A kezünkben van a továbbjutás, de nehéz visszavágó vár ránk, ahol majd nagyon meg küzdenünk a sikerért - mondta Hollósy László, akit a reptéren sikerült utolérni. 

Már hazafelé tart a Fatum-Nyíregyháza együttese Svájcból, a játékosoknak pedig nem sok pihenőidejük maradt, hiszen december 1-jén, szombaton már hazai pályán bizonyíthatnak a Bem Iskolában a Hungast-Haladás Szombathely gárdája ellen, december 5-én pedig Nyíregyháza látja vendégül a svájci Düdingen csapatát a CEV Kupa visszavágóján a Continental Arénában. A bajnoki meccs 18, a nemzetközi kupaemccs 19 órakor kezdődik. 

Dankó L