Hatalmas bulival indult a FŐHE – Exkluzív interjú Caramellel

A főiskola „B” épületében filmet vetítettek, este pedig népszerű fellépők szórakoztatták a közönséget. A Borsodi Sátorban este kilenc órakor Caramel kezdett.

„Mai napig izgulok a fellépések miatt”

Caramel nagyon örült a megkeresésünknek, mivel először lépett fel a FŐHE-n, így nagyon kíváncsi volt, hogy milyen közönség fogja várni.
– Tegnap volt egy nagy koncertünk Szolnokon, ahová pörgősebb számokkal készültem, Nyíregyházára szintén hoztam ilyen gyorsabb, poposabb számokat, de a palettán több zene is szerepel, ami melankolikusabb. Tehát lesznek benne zongorás dalok és zúzósabb, rockosabb slágerek is. Próbálom ebben megtalálni az egészséges egyensúlyt, de mindig igyekszem a letisztultabb dolgokat erőltetni. Mindazt próbálom megmutatni, ami vagyok. A mai napra egyébként beraktam két olyan dalt, amit már régen nem játszottam. Az egyik a Nézz a tükörbe!, a másik pedig A dal nem hagy el című slágerek. Most azt éreztem, hogy a fiatalok erre a letisztultabb dolgokra egyre jobban vevők, és egyre jobban értékelik ezeket, ezért próbáltam nekik kedveskedni ezekkel az akusztikusabb hangvételű nótákkal – mesélte.

„Minden egy picit más fénytörést kap, amikor az ember családot alapít”

Gratuláltunk az alig egy éve, 2014 augusztusában született kislányához, Sophie-hoz is, Caramel pedig mosolyogva megköszönte, és mesélni kezdett az apaság örömeiről.

[REKLAM]

– Nem lehet elmondani szavakban, hogy milyen érzés a karodban tartani a gyermekedet, vagy puszit adni neki, vagy önmagában csak a létezése. Az embernek, amíg nincs gyermeke, addig nincs hiányérzete, hogy de hiányzik, ha nincs a közeledben, de amikor megjön egy kis jövevény a családba, az egészen más dolog, azt nem lehet máshoz szavakban hasonlítani. Miatta jó, mert ő velünk van. Amióta ő megszületett, igazán mindennek lett értelme: dolgozni, hajtani, minden egy picit más fénytörést kap, amikor az ember családot alapít. Szuper dolog, szerintem ez az élet értelme – fejtette ki elérzékenyülve.
Caramel nagy sikerű koncertet adott, a Lélekdonor című, talán legismertebb dalát a közönséggel együtt énekelte el. Legközelebb május 15-én, pénteken ad nagy koncertet Debrecenben, a Kölcsey Központban.

Hegedüs Zsanett

Fotó: Facebook