Hasznos tippek! – Milyen gyógyszereket vigyünk a nyaralásra?
Fotó: Illusztráció

Nem árt egy kisebb egészségügyi csomaggal nekivágni a nyári utazásnak, inkább előzzük meg a bajt és legyünk felkészültek.

Mindig légy pozitív a nyaralás előtt és tudatosítsd magadban, hogy nem lesz senki beteg a családban és mindannyian remekül érzitek majd magatokat a kiruccanáson. Ezzel szemben nem árt, ha néhány dolgot becsomagolsz, mert ahol gyermek van, ott bármi előfordulhat.

Kezd az EÜ csomagodat egy lázmérővel, ez nagyon hálás tud lenni, persze jobb, ha nem kell elővenni a vakáción. Aztán mindjárt jöhet valamilyen láz – és fájdalomcsillapító, illetve biztonság kedvéért torokfájás elleni szopogatós tabletta vagy spray. Jusson eszedbe, hogy a nagy melegben a sok hideg ital könnyen torokfájáshoz vezethet. A nyaraláskor a leggyakoribbak a testi sérülések a srácoknál, ezért legyen nálad sebek és bőr fertőtlenítésére alkalmas készítmény, valamint ragtapaszok és kötszer is. Mindehhez egy kis olló jól jöhet, ha ezekre lenne szükséged. A napvédő szerekről és leégést kezelő krémekről sem szabad megfeledkezned, mert a férjed, illetve a párod erre nem fog gondolni.

 

Forrás: ridikul.hu