Háromezer darab arcvédő pajzsot adományozott a Color Pack Zrt. Nyíregyházán
Fotó: Szarka Lajos

A nyíregyházi Color Pack Zrt. 3000 db arcvédő pajzsot adományoz az egészségügyi alapellátás és az az önkormányzati szociális ellátórendszer dolgozói részére.

Április 17-én Zsukk László, a Color Pack Zrt. vezérigazgatója személyesen adta át Dr. Kovács Ferenc polgármesternek és Csikós Péternek az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság igazgatójának annak az adomány arcvédő pajzsnak az első szállítmányát, amelyet a cég az egészségügyi alapellátás és az az önkormányzati szociális ellátórendszer dolgozói részére ajánlott fel.

Zsukk László elmondta, hogy Koncz Gergő kollégájuk fejlesztette ki a polietilén fóliából készített arcvédő pajzsot, mellyel cégük segíteni szeretné a helyi közösséget. Az eszköz egy darabból áll, minden irányból jól védi az arcot, és nagyon könnyű méretre állítani.

Dr. Kovács Ferenc megköszönte a felajánlást és kiemelte, hogy nagyon fontos az egészségügyi és a szociális rendszerben dolgozók megfelelő védőfelszerelésének biztosítása. Ezért is olyan jelentős a Color Pack Zrt. mostani fejlesztése és adománya. A nyíregyházi vállalkozások már korábban is nagy összefogásról mutattak tanúbizonyságot egy tesztelő berendezés megvásárlása érdekében, és a társadalmi felelősségvállalás számos területén mutatnak jó példát.

Kapcsolódó galéria

Arcvédő pajzsok átadása