Háromból három - sikeresen kezdte a tavaszt a Nyíregyházi KC kézilabda együttese

Jól kezdte a tavaszi idényt a Nyíregyházi KC férfi kézilabda együttese. A csapat mindhárom meccsét megnyerte, ráadásul közvetlen riválisok ellen. Szombaton hazai környezetben játszik az NYKC.

Győzelem a Debrecen és Ózd ellen, legutóbb pedig Lajosmizsén. A Nyíregyházi KC mindhárom tavaszi meccsét megnyerte, ráadásául végig kézben tartotta a találkozót. A téli szünetben több helyen változott a keret és a szakmai stáb is, utóbbi szerint fontos, hogy lelkileg is sokat erősödött a csapat.

- Nagyon messziről indultunk, és sok dologban léptünk előre. A védekezésünk javult, gólokat lövünk gyors indulásokból és jobb a visszarendeződésünk. De ami a legfontosabb, hogy mentálisan erősödött a csapat, és ez eredményekben is megmutatkozik - mondta Varga Zsolt szakmai igazgató.

A hétvégén a Balassagyarmat ellen folytathatja jó sorozatát a Nyíregyháza. A vendégek ugyanúgy 12 pontot szereztek eddig a bajnokságban, és közvetlenül a nyírségiek előtt állnak a tabellán. A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a Bem Iskolában. A Nyíregyházi TV vasárnap 18 órától felvételről közvetíti a meccset.