Három meccs, 9 gól - Nagy Panna mesterhármasával nyert a Szpari

A Kazincbarcika vendége volt a Nyíregyháza Spartacus női együttese az NB-II-ben. Nem kezdődött jól a meccs a mieink számára, Tirpák Zsanett már a 8. percben vezetéshez juttatta a hazaiakat. Nem tört meg a Szpari, Nagy Panna négy perccel később már egyenlített is, majd a 24. percben újabb gólt lőtt, 1-2. Fordulás után megint Nagy Panna volt eredményes, így klasszikus mesterhármast ért el. Remek formában van, három mérkőzésen 9 gólt szerzett!  A hajrában Hrinkó Délia is betalált, és bár a 92. percben még szépített a Kazincbarcika, a Nyíregyháza Spartacus jó játékkal, biztosan győzött.  

Kazincbarcika - Nyíregyháza Spartacus 2-4 (1-2)

Nyíregyháza: Molnár Kira -Tóth Cintia, Barta Boglárka, Paranai Enikő, Csábi Bianka -Tóth Panna (Bukta Bianka), Urai Bianka, Bakó Alina (Pekk Panna), Kovács Anikó, Németh Kamilla (Hrinkó Délia) - Nagy Panna

Benkő Balázs vezetőedző: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk, egy szervezett Kazincbarcika ellen. A mérkőzés elejétől kezdeményezően léptünk fel. A korán bekapott gól után sem vesztették hitüket a lányok és a végére magabiztos sikert arattunk.