Harmadik alkalommal szervezték meg  a Családi napot az Élet utcai játszótéren

Színes programok, a csillámtetkótól a bábszínházon át az élménymotorozásig, fonomságok az asztalokokon, na meg jó idő és jó kedv! - így lehet összefoglalni az orosi 3. Családi Napot. 

Szécsiné Vera, az Orosért Közéleti Egyesület elnökének beszámolója következik:

"Reggel 10 órakor már hatalmas tömeg gyűlt össze. A megnyitót követően rendőrségi felvezetéssel és a polgárőrök biztosításával több százan vonultak fel a játszótér körül. Az Igrice Néptáncegyüttes lelkes tagjai énekével vonultak, és amikor visszatértünk fergeteges táncukkal indították egész napos programot. A 300 literes üstben már rotyogott a gulyás és a palacsintasütés is kezdetét vette.

A kreatív asztalnál, a lufi hajtogatásnál és a csillámtetkó készítésnél sorba álltak gyerekek. A családok nagy szeretettel fogadták az egész napos ugrálóvárat és a játszóházat. Az élménymotorozás nagyon sok résztvevőnek nyújtott meghatározó élményt. A tűzoltó és a rendőrségi bemutató rengeteg gyerek részvételével zajlott. A country táncos bemutató is nagy élményt nyújtott s a Burattino Bábszínház előadását is rengeteg gyerek nézte. A múzeum régészeti osztálya fémdetektora is a gyerekek örömére szolgált.

Ebédidőben közel 1000 ember részére kínáltak finom gulyáslevest, palacsintát, levendulás- és vaníliakrémes süteményt."

Kapcsolódó galéria

Élet utca