Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség: a László utcán történt a tragédia

Kérik jelentkezzenek azok, akik látták mi történt Nyíregyházán, a László utcán.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/3949/2020. bűnügyi számon halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. Az eddigi adatok szerint 2020. november 7-én 19 óra 46 perckor Nyíregyházán, a László utcán gázolt el egy gyalogost, egy Mazda típusú személygépkocsival közlekedő járművezető. A külső forgalmi sávban a Hunyadi út irányából, a Szegfű utca irányába közlekedő személygépkocsi vezetője feltehetően későn észlelte az úttesten, nem a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen haladó gyalogost, és a fékezés ellenére elgázolta. A baleset következtében a gyalogosan közlekedő nő a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség keresi azokat az állampolgárokat, akik szemtanúi voltak a balesetnek, és bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkeznek.

Kérjük, hogy jelentkezzenek személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy telefonon a 0642-524-600-as számon. Bejelentést tehetnek a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelenségük megőrzése mellett a nap 24 órájában a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán is.       

 

Forrás: police.hu