Ha húsvét, akkor Nyuszi futás

– Általában nagy létszámmal jönnek a résztvevők; iskolák, óvodák és családok is képviseltetik magukat, de ez nyilván időjárásfüggő. Mindig készülünk valami újítással, most is formabontó változás várható. Többek között vendégünk lesz Kalapos Tamás, aki nyuszitánc bemutatóval készül és az Északi Óvoda Eszterlánc Tagintézményének Nyuszi csoportja is meglepetés műsort tartogat a rendezvényre látogatók számára – mesélte a beszélgetés elején Dajka László.

 

NYEREMÉNYESŐRE SZÁMÍTHATNAK A RÉSZTVEVŐK

 

Színesebbnél színesebb versenyszámokkal készülnek a szervezők, minden korosztály megmérettetheti magát a szombaton 10 órakor kezdődő eseményen. – Reméljük, minél többen nyuszijelmezben érkeznek, a legkreatívabbak díjat is kapnak majd. Ezen kívül szeretnénk tojásfát állítani, várjuk a beérkező kézzel festett, díszített tojásokat, ezeket számozni fogjuk, és az első három helyezés ajándékban részesülhet – avatta be a részletekbe a nézőket a Szieszta vendége.

 

FÓKUSZBAN A CSALÁDOK

 

A több mint száz ajándék mellett meglepetés programok is lesznek, mint például a családi, mókás sorverseny. – Szeretnénk főként a családokat megmozgatni, és elérni, hogy minél többen lehessünk ez alatt a két óra alatt. A gyerekek számára hatalmas élmény az, hogy élsportolók után léphetnek rá a füves pályára. Vannak visszatérő nyuszifutóink is, akik húsz éve még gyermekként, most pedig már saját csemetéjükkel érkeznek a rendezvényre – mondta a főszervező a március 26-ai program kapcsán.

Farkas Fanni