Ha esik, ha fúj – lesz Tirpák Feszt!
A pillanatnyi állás szerint nem a legverőfényesebb őszi időt jósolják a hétvégére, ám ez semennyiben nem befolyásolhatja a sokak által várt Tirpák Fesztivál megtartását.

Sokszínű, jó ízű kavalkád

 

Sokezer adagnyi, különleges finomság, színes színpadi programok a sztárvendéggel, dr. Albannal az élen, népi ízek találkozója, bogrács- és grillbajnokság, pálinkanap és fergeteges hangulat várható a hétvégén, a Kossuth téren. Ez egy mondatban a Tirpák Fesztivál.

 

Felhőző fakanalak

 

Egy kérdés azonban maradt: vajon milyen lesz az idő? Ebben a pillanatban azt mondhatjuk, bármilyen, akkor is lesz Tirpák Feszt! Ha netán kisebb égi áldás érkezne, a fakanalakat akkor is forgatják majd, s a színpadi programok sem maradnak el – végső esetben a helyszínük változhat, de erről időben értesítenek mindenkit a szervezők.

 

 

Tájékoztatást adunk

 

Nem érdemes tehát gondolkodni azon, hogy mit főzzünk a hétvégén: irány a Kossuth tér – legfeljebb tartalékba helyezett esernyővel! S ha az időjárás-előrejelzés rosszabbra fordulna, akkor a színpadi programok miatt érdemes böngészni (egyébként is…) a városi webportált, a nyiregyhaza.hu oldalt, valamint figyelni a helyi médiát, mert a szervezők minden friss információt, esetleges változást azonnal megosztanak.


Tehát: szombaton és vasárnap mindenkit várnak a Kossuth térre!

 

(Fotók: Archív)