Gyűjteményi sikerek Kállay módra

Az állandó kiállítások anyaga mellett nagy sikerrel zajlottak azok a programok, amelyek már évek óta a város legkisebb polgárait, óvodásokat, iskolásokat szólították meg.
Az erdők-mezők vadvilágát interaktív módon bemutató kiállításuk, a mackókiállítás vagy a kisautó-kiállítás is ezt bizonyítja. Teret adtak tehetségek bemutatkozásának is, fantasztikus kezű amatőr és tanult festőművészek mutathatták be alkotásaikat. Nagy sikert aratott a „Múzeumok éjszakája” is, amely észak-amerikai indiánok életét mutatta be. Ezen az éjszakán minden korosztály megtalálhatta a számára érdekes programot, amelynek sikerességét a népes látogatói tömeg igazolta.

TIZENKÉTEZER LÁTOGATÓ

A város vezetése – látva ennek a kis múzeumnak a sikerességét – lehetőséget adott arra, hogy a karácsonyi kiállítás a városháza dísztermében valósulhasson meg, amelyet óriási érdeklődés kísért. Működését, programjainak megvalósítását a város mellett azon cégek, vállalkozások is segítik, amelyek fontosnak tartják ezen intézmény létjogosultságát, és támogatásukkal elismerik az itt folyó minőségi munkát. Több mint tizenkétezren voltak kíváncsiak az állandó és időszaki kiállításokra.
2015. évi programjaikkal is maradandó és tartalmas kikapcsolódást és hasznos időtöltést biztosítsanak Nyíregyháza minden polgára, illetve a Kállay Gyűjteményt felkereső minden múzeumszerető és érdeklődő ember számára.