Győztes meccsek után segítség - Adománygyűjtő akció az Aqua SE-nél

Nincs megállás, azok után, hogy az Aqua SE mindhárom korosztályos csapata legyőzte a Vácot, vasárnap már a Csongrádot fogadják a Városi Uszodában. Igazi rangadókra kerül sor a hétvégén. A klub közben adománygyűjtő akcióba is kezdett, Karácsony előtt ugyanis szeretnének a rászorulókon segíteni. 

- Úgy gondoltuk, hogy ha mi most kaptuk a lehetőséget az új uszodával, hogy méltó körülmények között edzhessünk, úgy éreztük, nekünk is segítenünk kell. Felvettük a kapcsolatot a Nyíregyházi Család - és Gyermekjóléti Központtal, és adományokat gyűjtünk számukra. A klub szimpatizánsai, tagjai most azokat a szegényebb sorban élő embereken segíthetnek, akik a mindennapi használati eszközöket, tisztálkodószereket sem tudják megvásárolni. Már most is sok feljaánálás érkezett, de december 11-ig várjuk az adományokat az uszoda bejáratánál, 17.00 és 19.30 között minden nap - mondta Szakács Roland, az Aqua SE elnöke. 

A koronavírus-járvány miatt ugyan a találkozókat zárt kapuk mögött kell megrendezni, de a bajnokság tovább folytatódhat. A tervek szerint az ünnepek idején csak egy rövid pihenőt kapnak a vízilabdások, január elején ugyanis már újabb meccsek várnak a fiatalokra.